MAX

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1064 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Max. Meer weten? Ontdek meer

6 dec 2022 om 21:01 Was weer als vanouds heel lekker. Bedankt!
6 dec 2022 om 2:39 Top
1 dec 2022 om 18:55 Eten smaakt goed toch 3 sterren omdat de saus van de bone stapeak over m’n broek morste, beter saus in apart bakje doen. Ook snap ik het droog brood niet, bakje kruidenboter hoort daarbij.
30 nov 2022 om 2:58 Koud eten, knoflook bakje in de zak ontploft alles zat onder inclusief me drinken, en geen sla tomaat en komkommer op de kapsalon wat er wel daadwerkelijk bij staat op thuisbezorgd, schandalig voor woorden dit allemaal bij elkaar opgeteld
28 nov 2022 om 10:32 Vorige week eerste keer geprobeerd sinds lange tijd en was heerlijk ! Dit keer hele andere koek . (shoarma) . Zaten grote botten in m’n supershoarma?!? 1 bot was zeker 2,5 a 3 cm! Toch geen vaste klant geworden na dit debacle
27 nov 2022 om 22:40 Slecht saus besteld zat der niet bij gelijk gebeld zouden het komen brengen 30 min later aan de deur was het der eten was koud en niet lekker ligt nu in de vuilnisbak zonden voor me duur geld
23 nov 2022 om 9:43 Niet te doen op dinsdag. En dan ook nog nadat er gemeld was dat de bezorger onderweg was, er 50 minuten over doen om het af te leveren. Bizar!
22 nov 2022 om 0:51 Eten smaakte goed, 2 sterren minder omdat de pizza niet in stukken was gesneden.
20 nov 2022 om 20:11 Snel en goed heet. En lekker
20 nov 2022 om 18:53 Toppp! Hou deze kwaliteit vast en ik ben weer vaste klant ! Vlees was echt van topkwaliteit. Na lange tijd weer is besteld en was zeer aangenaam verrast.
19 nov 2022 om 0:37 Warm en snelle levering
13 nov 2022 om 13:24 goed eten, lekker op tijd, aan de deur of afhaal, gewoon een super goeie tent! als ik online bestel, kijk ik meestal eerst hier